פלטינום אוכל לכלבים פותח בשיטה מקורית להכנת בשר טרי. המזון פותח במטבח הביתי ולא בתעשיית המזון לחיות. השיטה מבוססת על טכניקות המשמשות לרוב שפים נחשבים, כדי להפוך את הבשר לטעים ובריא יותר על ידי שימוש במיצי בשר. שיטת הבישול של חברת PLATINUM הוא שילוב שנבחר בקפידה של טכניקות בישול אלו, המותאם לצרכים הפיזיים של הכלבים.
מזון כלבים פלטינום שווה ערך למזון אנושי באיכות גבוהה. שכן כלבים כיום הם בני משפחה אהובים ואינם חלק מלהקת הזאבים. אף אחד לא רוצה שבן משפחתו או חברו הטוב יקבלו יחס פחות חיובי, ולכן כלבים מקבלים מזון באותה איכות ולא אוכל.
מזון כלבים פלטינום עובר בדיקות מעבדה בגרמניה
בעולם מלא במזונות אשר נושאים בשמות ותאורים מפוצצים, די קשה להבחין בין מזון טוב למזון לרע. זו הסיבה שכל מזונות פלטינום נבדקים באופן קבוע ועצמאי על ידי אחת ממעבדות המזון המחמירות בגרמניה ואשר מפרסת את כל נתוני הבדיקה באינטרנט כדי שכולם יוכלו לראות.
נתוני הבדיקה הם:
האם מזון כלבים פלטינום עשוי עם בשר טרי ובאמת עם הכמות אשר החברה מפרסמת?
כן, זה אושר על ידי מבחן המעבדה
האם הצהרות היצרן נכונות?
כן, זה אושר על ידי מבחן המעבדה
האם כל המזונות שהוכנו עם בשר טרי בטוחים לגבי חומרים מזיקים כמו מתכות כבדות ומיקוטוקסינים?
כן, זה אושר על ידי מבחן המעבדה
הבשר הטרי יוצר תכונות מיוחדות במזון הכלבים שלנו:
- מזין במיוחד – ערכים גבוהים של ויטמינים ומינרלים שנשמרים באופן טבעי עקב שיטת בישול המזון
- פינוק אמיתי לכלב שלך – טעם של בשר אמיתי שכל כלב אוהב
- לעיכול גבוה – רמת נעכלות גבוהה במיוחד, מתבטאת בכמות צרכים קטנה
- פחות פחמימות – מזון דל בפחמימות מסייע במניעת השמנה
מאפיינים נוספים של המזון היבש שלנו:
מרקם רך ולעיס בגלל מיצי הבשר
מניעת היפוך קיבה
מזונות יבשים רבים לכלבים מכילים כמות גדולה של דגנים קשים לעיכול. בשל מרכיבים אלו ושיטת ייצור בלחץ וחום גבוה, נוצרת שכבת עמילן סביב גרגרי המזון הבודדים, אותה יש לפרק תחילה בבטן הכלב. כתוצאה מכך, מזון הכלבים מתנפח מספר פעמים בבטן הכלב, מתעכל לאט יותר ובכך יכול לגרום לגזים.
בניגוד למזון יבש רגיל, מזון יבש PLATINUM אינו מתנפח בקיבה וכך נמנעת קיבה נפוחה. המעבר במערכת העיכול הינו מהיר הרבה יותר. דבר זה מקטין באופן משמעותי את הסיכון להיפוך קיבה. וכך גם המנוחה לאחר האכילה יכולה להיות קצרה משמעותית.
אריזת מזון יבש PLATINUM בשקים קטנים מיד לאחר הייצור יוצרת את התנאים הטובים ביותר למזון ללא דופי מבחינה היגיינית, ונמנעת תסיסה לקויה הנגרמת חיידקית.